Davılgı İlkokulu
Davılgı Köyü / Hocalar / AFYONKARAHİSAR

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk milletine yararlı nesiller; çağdaş bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık; öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden; nitelikli, sorumluluk bilinci olan; değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi; olaylara geniş bir açıdan bakabilen; öz güveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı; demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Öğrencilerimiz Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Türk Milleti´nin milli, ahlaki, insani, manevi,kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren yurttaşlar yetiştirmek.

2017-2018 SATRANÇ TURNUVASI 2.LİĞİ

Tam gün

Öğretmenler kendi araçlarıyla ulaşım sağlamaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

Köyümüz ilçemize 13 km, ilimize 112 km uzaklıktadır.

köy

2 sınıf öğretmeni 1 anasınıfı öğretmeni